
Kadın Dizisi Şirin Bahar’a İlik Verecek mi? Bahar’a Uyumlu İlik Bulunabilecek mi?
Fox ekranlarında yayınlanan Kadın dizisi son bölümleri ile izleyiciyi etkilemeye devam ederken Kadın’ın 19. bölüm fragmanında Şirin’in Bahar’a ilik vermesini isteyen Hatice aksi takdirde evde yaşayamayacağını dile getirmiştir. Şirin bu sözler karşısında şok olurken Şirin’in Bahar’a ilik verip vermeyeceği ve Bahar’a uyumlu bir ilik bulunup bulunamayacağı merak konusu oldu? Peki Şirin Bahar’a ilik verecek mi? Tüm bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.
Kadın Dizisi Şirin Bahar’a İlik Verecek mi?Bahar İlik Bulabilecek mi?
Kadın dizisi her bölümü ile farklı sürprizleri izleyicinin karşısına çıkararak diziyi izleyenleri merak içerisinde bırakıyor. Dizinin son bölümünde Bahar Şirin’in yaptığı piskopatlıkları kaldıramamış ve eski evine dönmüştür. Şirin amacına ulaşmanın keyfi ile zafer naraları atarken hiç beklemediği bir olayla karşılaşır ve babası Enver’inde gitmesi ile şok olur. Arif ise Bahar’ın dönmemesini istesede bu duruma çok sevinir.
Dizide Alp (Sarp) ise inandırıldığı yalanlara ulaşmak üzeredir. Şirin Enver’in Bahar ile birlikte gitmesini hazmedemez. Diğer taraftan Hatice ise Şirin’in binlerce yalanından birini daha öğrenir ve Bahar’ın gitmesinde ve bir çok olayda Şirin’i sorumlu tutar ve eline aldığı bıçakla Şirin’in üzerine doğru hareket eder. Şirin korkudan altına kaçırmak üzere iken Hatice hiç beklemedik bir hareket yapar ve elindeki bıçağı Şirin’in eline bırakır ve kendisini isterse öldürebileceğini söyler.
[saritext]Kadın Sarp’ın Yeni Karısı Kim? Tıklayınız![/saritext]
Dizimizin 19. bölümünde ise Hatice üm olanların sorumlusu olarak gördüğü Şirin’i sorumlu tutar ve onun ile ilgilenmez. Şirin ise bu durumda ne yapacağını bilemez. Diğer taraftan Hatice Şirin’e ilik vermesi konusunda diretir. Şirin ise bu olayı kabul etmezken doktor Jale ise ilik erilmezse Bahar’ın hastalığının ilerleyeceğini söyler. Bunun üzerine Hatice Şirin’e eğer ilik vermezse bu evde yaşamayacağını söyler. Şirin ise şimdi elime düştünüz der. Her şey de beni suçluyorsunuz (sanki melek) ama yine benden yardım istiyorsunuz der.
Şirin’in Bahar’a ilik verip vermeyeceği konusunda henüz bir gelişme yok ancak çıkarları doğrultusunda böyle bir yola girebilir. Şirin’in Bahar’a normal şartlarda ilik vereceğini ben dahil tüm izleyenler inanmaz. Ancak dediğim gibi çıkarlarına uygun olursa verebilir. Bir de bu ilik uyumlu olacak mı o da ayrı bir muamma. Siz Şirin’in Bahar’a ilik vereceğini düşünüyor musunuz? Verirse bu ilk uyumlu olur mu?
Yorum yaz
Bir sorunuz var ise, sizin için hemen cevabı bulabiliriz! Aşağıdaki formu kullanarak bize sorunuzu yazabilirsiniz.
En son gönderilerimizi almak için e-mail adresinizi girin!