
Kördüğüm 142. Bölüm Özeti? 26 Aralık Salı Neler Olacak?
Tapasya tüm gece dışarıda kalmıştı. Sabah olduğunda Satya Tapasya’yı kapı önünde baygın halde bulur. Hemen onu kucağına alır ve içeri götürür. Herkes içeri girer ve şakındır. Satya onu dışarıda bulduğunu söyler. Nasıl olmuş kimsenin haberi yoktur. Biraz uğraştıktan sonra Tapasya kendine gelir. Ne olduğunu sorduklarında dünkü hadiseyi anlatır ve beyaz giyisili bir kadının onu çağırdığını söyler. Kimse bilmiyor ne olduğunu. Çanda kim Tapasya’ya düşmanlık yapabilir ki der. Maksadı İcca’ya suçu atmaktır. Bu sırada Kasap elinde beyaz bir bez ile gelir ve onu bahçede bulduğunu söyler. Kördüğüm 26 Aralık Salı 142. bölüm özetinin devamı yazımızda..
Kördüğüm 142. Bölüm Özeti? 26 Aralık Salı Neler Olacak?
Nani dün gece İçça’yı gördüğünü hatırlar ve bunu yapan İçça’dır der. Herkes şok olur. İçça ise olanları red eder. Nani dün gece seni geç vakitte salonda gördüm bunu sen yaptın der. Veer ise hemen İçça’yı müdafaya geçer ve onu susturur. Karım hakkında konuşurken dikkatli olmalısın der. İçça’nın salonda olmasının bu olayla bir ilgisi olması anlamına gelmediğini söyler. Nani şok olur ve İçça’nın Tapasya’yı kıskandığı için böyle bir şey yaptığını söyler. Veer ise Tapasya’nın burada kalmasını sağlayan İçça’dır. O yüzden böyle bir şey yapmaz. Mai Veer’e karşı konuşmaya başlar. Sen her zaman karını mudafaa ediyorsun sanki bizim ile hiçbir bağın yokmuş gibi der. Ayrıca Puja törenine de katılmıyorsun. Bu Tapasya ve bebeği için önemlidir. Veer daha fazla dayanamaz ve oradan ayrılır.
Satya ve Sanci bu durumdan sonra odalarına gelmiştir. Satya ocağa yaklaşır ve elindeki bezi ateşe atarak yakıyor. Bu sırada yüzünde kötülük beliriyor. Sanci gelir ve onun yanına oturur. Bezi eline alıyor ve hala kör gibi davranır. Sanci aslında kör değildir. Hepsi bir oyundur. Tapasya’ya kurulan tuzakta ikisinin planı çıkar. Satya ve Sanci planımızda intikam yoktu ancak bundan sonra Bundeladan intikam alacağız diyor. Tapasya Mai’nin odasına gelir ve beyin yıkamaya geçer. Dün gece bir rüya gördüğünü söyler. ve eğer puja yapmazlarsa 4 ay içinde bebeğe zarar gelebilir. Mai ise bunu duyunca inanır ve İçça ile konuşacağını söyler.
Mai İçça’nın odasına girer ve her zamankinden farklı konuşur. Bu törenin ne kadar önemli olduğundan bahseder ve Veer’i ikna etmesini söyler. Hatta ona yalvarır. İçça Mai’nin ellerini tutar ve Veer ile konuşacağını söyler. Veer ise hala istemez. İçça Veer’e bebeğin bir suçu yok tüm suç Tapasya’nın o yüzden gitmelisin der. Veer ise bir şey diyemez ve düşünmeye başlar.
Yorum yaz
Bir sorunuz var ise, sizin için hemen cevabı bulabiliriz! Aşağıdaki formu kullanarak bize sorunuzu yazabilirsiniz.
En son gönderilerimizi almak için e-mail adresinizi girin!