
Survivor 2018 7 Nisan 1. Dokunulmazlığı Kim Kazandı? Elenme Adayları!
Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2018 tüm heyecanı ile devam ederken yarışmada değişen kurallardan sonra Dokunulmazlık Oyunu iki kez oynanacak. Bu oyunların ilki 7 Nisan Cumartesi günü ekranlarda olacak ve kaybeden takım 2 eleme adayı çıkaracak. Peki bu hafta oynanan ilk dokunulmazlığı kim kazandı? Kimler elenme adayı oldu? Tüm bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.
Survivor 2018 7 Nisan 1. Dokunulmazlığı Kim Kazandı?
Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2018 tüm heyecanı ile devam ederken yarışmada kural değişikliğine gidilerek iki dokunulmazlık oynanmasına karar verilmişti. Bunun nedeni ise elemelerde daha adil olmak ve takımlara bir şans daha tanımak olarak düşünüldü. Bu zamana kadar olmamasının nedeni ise Gönüllüler Takımı’ndaki yarışmacıların sms oylamalarının düşük olması yani tanınırlıklarının az olması idi. Ancak son geçen 3 yarışmacı ile birlikte en az 5 yarışmacının güçlü sms ile Gönüllüler’de olması ve diğer yarışmacıların da artık kitlelerce tanınması iki dokunulmalık oynanmasına müsade etti.
Survivor’da takımların dağıtılması skorlarda bir miktar yükseliş sağlasa da sonuçta Ünlüler Takımı kazanıyor. Son 3 oyunu Ünlüler kazanırken Gönüllüler ise yine kaybetmenin hüznünü yaşadı. Bunun nedenini daha önce söylemiştim. Geçen senelerde de takımlar içinde gruplaşma olduğu zamanlarda takımlar oyunları kaybediyordu. Bunun neden birlikteliğin kaybolmasından kaynaklanıyor. Öyleki Nagihan ve Birsen artık işi o kadar tiye alıyorlar ki bu durumla dalga geçiyorlar. Sonra da sinirden gülüyoruz diyorlar. Hakan’ın grubu ise hala Anıl ile uğraşıyorlar ve yeni gelenlere bir nevi yalakalık yaptığını ima ediyorlar.
[pembetext]Survivor 2018 Şampiyonu Kim Olacak? Tıklayınız![/pembetext]
Gönüllüler Takımı’nda kimin haklı veya haksız olduğunu konuşmak istemiyorum ancak bu şekilde üçe bölünmüş bir takımdan bir başarı beklemek zor olacaktır. Bunun farkına varan Hakan Hatipoğlu bir adım atarak Hilmicem ile oyun sonrasında konuşmuş ve birlik olma mesajları vermişti. Benim düşüncemde Gönüllüler birlik olursa ancak o zaman oyun alabilirler. Hakan 1. dokunulmazlık öncesi ” iki aydır bize en zorlu şartları yaşattılar, yerde yattık, aç kaldık. Şimdi amacımız şu: Önce ada oyununu alıp rahatlarını bozmak istiyoruz, sonra dokunulmazlığı alıp psikolojilerini bozmak istiyoruz.” dedi.
Ünlüler Takımı ise bu oyunu alacağına emin gözüküyor. Sema tekrar takımla oynayacak. Oyun ise zorlu bir oyun olacak. Bu oyunda Elif’in sakatlandığı fragmanda verildi. Çok ciddi olduğunu düşünmüyorum. Bu oyunu alan takımın ise Ünlüler olacağını düşünüyorum. Ada oyununu da Ünlüler alacaktır. Gönüllüler’den Bireyseli katmazsak bu hafta Cumali, Yağmur, Birsen isimleri çıkabilir. Siz bu oyun ile ve Gönüllüler’in son gruplaşmaları ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
[mavitext]Survivor 2018 Doktor Metin Kuş Neden Yok? Tıklayınız![/mavitext]
Survivor 2018’de ilk dokunulmazlığı Ünlüler 10-8 skor ile kazandı. Gönüllüler ise Bireysel Dokunulmazlık oynayacak.
Yorum yaz
Bir sorunuz var ise, sizin için hemen cevabı bulabiliriz! Aşağıdaki formu kullanarak bize sorunuzu yazabilirsiniz.
En son gönderilerimizi almak için e-mail adresinizi girin!